HOME BIOGRAFIE BOEKEN HISTORIEK ERKENNINGEN BESTELLENBOEKEN

JOHAN DESEYN


INHOUD


Cassius Dreschner slaagt er niet in zijn horrorverhalen aan een uitgever te slijten. Ten einde raad gaat hij een akkoord met een vreemde figuur aan. De gevolgen daarvan werpen niet alleen zijn eigen leven, maar ook dat van anderen volledig overhoop.

Hij ontdekt dat die persoon een taak heeft en dat hij daar dient aan mee te werken. Alles draait omtrent zijn schrijven en wat dat veroorzaakt. Voor sommigen is dat het brutale einde van hun bestaan …


Jaar uitgave:
2017

Aantal pagina's:
484

ISBN:
9789462420731RECENSIES


Thrillerlezers:
… Deseyn heeft met dit boek een indrukwekkende pageturner gevormd door een uitgebalanceerde symbiose van sfeer en karakters.
Woorden. Zinnen. In ‘Deal?’ waren ze haast tot perfectie geschreven…


NDB Biblion:
… Deze twaalfde horrorroman van de Vlaamse auteur (1959) is van het beste dat in ons taalgebied verschijnt. Niet alleen de originele uitgangspositie, maar ook de knappe structurele uitwerking en gedeelten van de waargebeurde verhalen die in het verhaal worden.


De Nederlandse Stephen King Fan Club:
… wordt de vergelijking met King volledig waargemaakt …
… een eigen stijl en een authentiek verhaal…
… De opbouw van het boek is heel vernuftig …
… een superspannend boek… ik heb opnieuw erg in spanning genoten van dit zestiende boek van Johan Deseyn, van zijn interessante schrijfstijl, zijn mooi uitgediepte personages en zijn vernieuwde gruwelijkheden.